logo cgt
Berguedà

Resposta dels llibertaris de Berga als “agents cívics” que ens han portat TOTS els polítics

POLICIA CÍVICA: DESOBEDIÈNCIA!

Som incívics perquè som lliures. I per això, seguim reivindicant el carrer com el principal patrimoni social de les nostres vides. Perquè entenem l’espai públic, com un espai sense determinismes, on les relacions que hi conflueixen han de poder quedar al marge de lògiques legisladores i consumistes.

Aquí seguim, sense renúncies partidistes: amos de les pròpies vides. Tres anys després de l’aprovació de la primera ordenança a casa nostra. Ara, ens volen hereus d’una nova normativa cívica, bessona de l’anterior, però vestida de gala gracies a la manipulació de la “participació ciutadana”. L’arbitrarietat segueix en escena i allò que era buit de contingut tan sols fa uns dies, ara requereix armar-se amb una patrulla de policia cívica, una nova subespècie de paràsits municipals. Nous Torrentes i precaris funcionaris que vetllaran pel compliment de la bona moral, sota amenaça sancionadora.

Ja que els polítics es vesteixen de nous mecanismes per controlar les nostres vides, nosaltres seguirem al carrer per denunciar la privatització de l’espai públic. Alhora, que els hi recordarem que no es faran creure; perquè les lleis repressives només condueixen cap a la conflictivitat social. Ben aviat, ens trobarem als carrers i les places. Allà us estarem esperant amb la desobediència per bandera.

NOTÍCIA DELS AGENTS CÍVICS A:

Regió7

Ràdio Berga